Volgende transfer bijna binnen: ‘Verdediger staat op zucht van Antwerp’

Volgende transfer bijna binnen: ‘Verdediger staat op zucht van Antwerp’

25-05-2021 09:12 Laatste update: 25-05-2021 09:12
12

Royal Antwerp FC moet nog de knoop doorhakken over Frank Vercauteren, maar The Great Old is ook bezig met versterkingen voor komend seizoen. Gazet van Antwerpen meldt dat Jelle Bataille transferprioriteit is.

Het contract van Bataille loopt nog tot 2022 bij de kustclub, maar KVO is niet van plan hem te laten gaan voor een appel en een ei. Antwerp wordt al een tijdje in verband gebracht met de linksback, maar in de winter kwam het niet tot een akkoord.

Ondanks dat Luciano D’Onofrio vertrekt en er intern veranderingen voor de deur staan bij Antwerp, blijft Bataille bovenaan het transferlijstje staan. Overigens kan het ook zijn dat Aurelio Buta de club zal verlaten. Besiktas zou al een bod van 1,5 miljoen euro hebben uitgebracht.

Update: Het Nieuwsblad laat weten dat Jelle Bataille bijna binnen is. De verdediger wordt al een tijdje in verband gebracht met The Great Old. Met een jaar op zijn contract weet KV Oostende dat het tijd is om te verkopen. De kustclub hoopt alsnog op 2,5 miljoen euro.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie