UPDATE: ‘Anderlecht zoekt vervanger voor Lokonga en lonkt naar Argentijn’

UPDATE: ‘Anderlecht zoekt vervanger voor Lokonga en lonkt naar Argentijn’

24-05-2021 16:15 Laatste update: 25-05-2021 07:14
23

Anderlecht lijkt druk bezig met de voorbereiding op het volgende seizoen. Verschillende spelers worden aan de recordkampioen gelinkt. Daar komt nu ook de naam van Federico Navarro bij. Anderlecht zou enkele miljoenen willen betalen voor de 21-jarige Argentijn.

Met dat nieuws komt het Argentijnse Marca Informativa Cordoba naar buiten. Volgens het nieuwsmedium zou de club van Navarro, het Argentijnse Talleres, zelfs al een bod hebben ontvangen. Anderlecht zou bereid zijn om 3,5 miljoen euro te betalen voor de jonge Argentijn.

De vraag is natuurlijk of de club en speler met dat aanbad akkoord zullen gaan. De speler zelf zou zich voorlopig nog goed voelen in zijn thuisland en de club enkel willen verlaten bij een uitzonderlijke aanbieding. Het contract van de verdedigende middenvelder loopt overigens nog tot 2023. Navarro kwam tot dusver bijna 50 keer uit voor Talleres.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht op zoek is naar een vervanger voor Sambi Lokonga. De middenvelder kan paars-wit komende zomer wel eens verlaten. Federico Navarro staat alvast op de radar. Eerder zou paars-wit al een bod hebben uitgebracht, maar volgens de entourage van de speler is dat nog niet het geval.