Vercauteren sluit verlengd verblijf bij Antwerp niet uit: Intentie om te praten

Vercauteren sluit verlengd verblijf bij Antwerp niet uit: "Intentie om te praten"

24-05-2021 08:15
9

Royal Antwerp FC staat weer voor een belangrijke zomer en lijkt op flink wat plekken te gaan veranderen. Het moet zoeken naar een nieuwe technisch directeur, maar is ook nog niet zeker welke trainer aan het seizoen zal beginnen. Frank Vercauteren sluit een verlengd verblijf alvast niet uit.

De ervaren trainer nam het roer over na het vertrek van Ivan Leko en heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen. Of Vercauteren ook trainer blijft, is nog maar de vraag. "Nog wat te vroeg om daar al op te antwoorden", wilde Vercauteren een verlengd verblijf nog niet bevestigen tegenover Eleven Sports.

Vercauteren sluit alleszins niet uit dat hij wel blijft bij de club, maar wil eerst nog een gesprek voeren met het clubbestuur. "Kijken wat zij van plan zijn en wat ik te zeggen heb. Dat kunnen open en positieve gesprekken zijn. Wat mij betreft, is de intentie om te praten er alvast", besluit hij.

Vercauteren eindigde op een derde plek met Antwerp en was 24 partijen coach van de club. Daarin werd er elf keer gewonnen, vier keer gelijk gespeeld en negen keer verloren.