Anderlecht-doelman Wellenreuther in trek: 'Ook Besiktas toont interesse'

Anderlecht-doelman Wellenreuther in trek: 'Ook Besiktas toont interesse'

24-05-2021 10:30
3

RSC Anderlecht gaf in de Play-Offs de jonge Bart Verbruggen een kans en lijkt volgend seizoen dus over drie doelmannen te gaan beschikken. Zo keert Hendrik Van Crombrugge terug uit blessure en is er ook Timon Wellenreuther nog. Al kan die vertrekken bij de Brusselaars.

Eerder raakte al bekend dat Wellenreuther op het verlanglijstje van Schalke 04 staat, maar dat is niet de enige ploeg die interesse toont. Volgens het Turkse Fanatik heeft ook Besiktas het vizier gericht op de Duitse doelman. Die ploeg toonde vorige zomer al interesse, maar tot een transfer kwam het toen niet.

Daar kan komende zomer verandering in gaan komen. Na de blessure van Van Crombrugge werd Wellenreuther eerste doelman, maar echt overtuigen deed hij niet. In de Play-Offs verloor hij zijn plek uiteindelijk aan Verbruggen en lijkt hij nu derde doelman geworden te zijn.

Daarnaast zoekt men bij Anderlecht ook naar een extra doelman en werden onder andere Kenny Steppe en Colin Coosemans al gelinkt aan de Brusselaars, wat erop lijkt te wijzen dat Wellenreuther weleens kan vertrekken.