'Club Brugge hoopt op komst van Hibernian-back Doig'

'Club Brugge hoopt op komst van Hibernian-back Doig'

24-05-2021 09:17
4

Club Brugge heeft de titel binnen en zal ook volgend seizoen weer voor die titel willen gaan. Bij Blauw-Zwart hoopt men dan ook nog enkele versterkingen in huis te kunnen halen. Daar kan Josh Doig er één van zijn.

De linksachter komt in Schotland momenteel uit voor Hibernian, waar hij één van de revelaties is. De amper negentienjarige Doig speelde zich volgens The Scottish Sun daardoor ook in de kijker van Club Brugge, maar kan nog voor flink wat andere clubs kiezen.

Naast Club Brugge tonen namelijk ook enkele Britse ploegen genomend. Zo worden Stoke City, Cardiff City, Southampton, Leeds United en Aston Villa genoemd als mogelijke bestemmingen. Ook AC Milan zou Doig op het lijstje hebben staan. Met zijn nog lopende contract tot medio 2025 dreigt de Schotse jeugdinternational ook geen koopje te worden.

Bij Club Brugge moet Doig achterin voor wat extra concurrentie gaan zorgen. Eduard Sobol is geen onbesproken figuur in de basiself van Blauw-Zwart en Fede Ricca wist nooit helemaal door te breken bij Club Brugge.