Club Brugge ziet nederlaag tegen Genk door de vingers: We hebben veel gezopen

Club Brugge ziet nederlaag tegen Genk door de vingers: "We hebben veel gezopen"

23-05-2021 21:50
32

Club Brugge kon geen smakelijke kers op haar titeltaart zetten. In de galawedstrijd tegen KRC Genk ging de kersverse kampioen onderuit: 1-2. Toch maalden de spelers van Club daar maar erg weinig om na afloop van het duel.

Ruud Vormer had wel verwacht dat Club niet al te scherp voor de dag zou komen. "Wij hebben met z’n allen veel gezopen, natuurlijk voel je dat", stelt de Nederlander onomwonden bij Eleven Sports. Amper drie dagen geleden verzekerde Blauw-Zwart zich namelijk van de titel. "We wisten dat het zwaar ging worden. Maar geen probleem: we hebben een leuke pot neergezet", reageert Vormer laconiek.

Land- en teamgenoot Bas Dost had een nog treffendere reactie in huis. "Wij zijn kampioen, daar gaat het om", schudde de spits mogelijke criticasters meteen van zich af. Opvallend: voor de ervaren Dost is het pas de allereerste landstitel uit zijn carrière. Daar had hij zelf ook een belangrijk aandeel in, want sinds zijn overstap tijdens de winterstop vond onze noorderbuur toch geregeld de weg naar doel.