Veranderingen op komst bij KAA Gent: Een bewogen mercato

Veranderingen op komst bij KAA Gent: "Een bewogen mercato"

24-05-2021 09:00
15

KAA Gent heeft een moeilijk seizoen achter de rug, maar kon in het slot toch nog een Europees ticket verzilveren. Volgend seizoen hoopt de club beter te doen. En daar horen ook versterkingen bij.

Het bestuur van Gent trok na de verkoop van Jonathan David nog flink wat spelers aan en hoopte met de komst van onder andere Niklas Dorsch, Nurio Fortuna, Sinan Bolat en Osman Bukari mee te kunnen strijden voor de titel. Dat liep faliekant af, maar voorzitter Ivan De Witte wil volgend seizoen wel opnieuw beter presteren.

Bij Gent beseft men ook dat er tijdens de zomertransferperiode bijgestuurd zal moeten worden. "Het is onze plicht om het seizoen te evalueren", gaf hij aan bij Eleven Sports. "En na zo'n seizoen is het ook normaal dat we enkele wijzigingen gaan doorvoeren. Daar mag je je toch wel aan verwachten. Het zal dus een bewogen mercato worden", klonk het.

KAA Gent lijkt deze zomer ook nog afscheid te gaan nemen van enkele belangrijke pionnen. Zo worden Dorsch en Roman Yaremchuk gelinkt aan een vertrek, wat de transferkas van de Buffalo's wel flink zal spijzen.