'RSC Anderlecht meldt zich bij Tottenham voor verdediger Carter-Vickers'

'RSC Anderlecht meldt zich bij Tottenham voor verdediger Carter-Vickers'

24-05-2021 08:00
7

RSC Anderlecht staat weer voor een drukke zomer en lijkt flink wat spelers te gaan verkopen, maar ook halen. Ook in de defensie zoekt men versterking. In die zoektocht is men op het spoor van Cameron Carter-Vickers gekomen.

De Amerikaanse verdediger is eigendom van Tottenham Hotspur en staat volgens SBI Soccer ook op het verlanglijstje van Anderlecht. Een toekomst bij Tottenham heeft Carter-Vickers echter niet en de Londense club besloot om hem dit jaar dan ook uit te lenen aan tweedeklasser Bournemouth. Toch zal Tottenham hem niet zomaar laten gaan.

Carter-Vickers heeft nog maar een contract tot het einde van volgend seizoen, maar Tottenham hoopt nog flink te kunnen verdienen aan de 23-jarige verdediger. Het verlangt naar verluidt zo'n tien miljoen euro, een prijs die Anderlecht niet wil of kan betalen. Tottenham hoopt dan ook dat Bournemouth of Newcastle, ploegen die ook interesse tonen, dat bedrag wel op tafel zullen leggen.

De 23-jarige Carter-Vickers werd opgeleid door Tottenham, maar raakte amper aan vier partijen voor The Spurs. In tussentijd werd hij wel uitgeleend aan onder andere Swansea City, Sheffield United, Stoky City en Ipswich Town. Dit seizoen was hij een basispion bij AFC Bournemouth en speelde hij 26 partijen voor de club.