Dolgelukkige Suárez haalt uit richting Barça: 'Hoe ze me kleineerden...'

Dolgelukkige Suárez haalt uit richting Barça: 'Hoe ze me kleineerden...'

22-05-2021 21:00
1

Een emotionele Luis Suárez loopt na het binnenhalen van de Primera División-titel met Atletico Madrid helemaal leeg. Hij geeft aan dat hij zich aan het begin van het seizoen gekleineerd voelde door FC Barcelona, maar dat Atlético 'de deuren voor hem opende'.

Suárez zat na het laatste fluitsignaal in tranen op het veld. Het was een bewogen jaar voor de aanvaller. "Atlético opende zijn deuren voor me. De situatie waar ik bij Barcelona inzat... Zoals ze me kleineerden", vertelt Suárez na het binnenhalen van de titel in de Primera División voor de camera van Movistar. "Ik ga Atlético altijd dankbaar zijn voor het vertrouwen dat ze in me hadden."

Suárez geeft aan dat het niet alleen voor hem een erg moeilijk seizoen was. "Mijn vrouw, mijn kinderen, zij moesten ook lijden. In de vele jaren die ik nu in het voetbal zit, is dit het jaar geweest waar we het meeste pijn hebben moeten lijden."

Suárez verwacht dat zijn vriend Lionel Messi blij voor hem is. "Hij zal gelukkig zijn. Omdat we vrienden zijn, dat is het belangrijkste. Hij wenste me voor de wedstrijd veel succes en vertelde me dat ik het verdiende", sluit de Uruguayaanse topschutter af.