Mannaert over toekomst van Clement bij Club Brugge: De vraag is: wat wil hij?

Mannaert over toekomst van Clement bij Club Brugge: "De vraag is: wat wil hij?"

22-05-2021 07:30
5

Club Brugge is voor de tweede keer op rij landskampioen en dat werd de voorbije dagen dan ook stevig gevierd. Vincent Mannaert beseft echter dat er deze zomer veel werk op de plank ligt. Zo moet duidelijk worden of Philippe Clement op post blijft als trainer.

De CEO van Club Brugge windt er geen doekjes om. "De eerste vraag om volgend seizoen voor te bereiden is: Wat wil Philippe Clement? Volgende week hebben we een gesprek met hem gepland. Daarna werken we voort zoals we dat altijd hebben gedaan", laat Mannaert zich in Het Nieuwsblad uit over Clement.

"Club is de voorbije zes jaar met drie verschillende trainers kampioen geworden. Het succes hangt niet af van een trainer, een voorzitter of een manager. Op 13 november wordt Club Brugge 130 jaar. Daarna zal Club nog 130 jaar bestaan. En dat zal dan zonder Clement, Verhaeghe of Mannaert zijn", besluit de Club Brugge-CEO.

Clement zelf gaf aan dat er een heel mooi voorstel moet binnenkomen, wil men hem weglokken bij Club Brugge. Ook de spelers en staf hopen – uiteraard – dat de man met het Blauw-Zwart hart nog minstens een jaartje langer in het Jan Breydelstadion blijft.