Mignolet viert bij Club Brugge: Maakt het misschien nog ietsje mooier

Mignolet viert bij Club Brugge: "Maakt het misschien nog ietsje mooier"

21-05-2021 13:45
1

Simon Mignolet mocht donderdag de titel vieren bij Club Brugge. Ondanks de grote voorsprong bij de start van de Play-Offs werd het toch nog een moeilijke opdracht. Mignolet is vooral opgelucht na de 3-3 tegen Anderlecht. 

"Zenuwachtigheid is altijd een slechte raadgever", vertelt Mignolet op de officiële website. "Maar het was zo dat we bijna tot het bittere einde hebben moeten strijden in deze Play-Offs, maar dat maakt het misschien dat nog ietsje mooier als normaal."

Ook tegen Anderlecht was het zwoegen. "We hebben vandaag opnieuw echt tot de laatste minuut er moeten voorgaan, maar ik denk dat we uiteindelijk dik verdiend opnieuw kampioen zijn geworden en dat is het enige wat telt. Er staat hier ook iemand naast mij die heel belangerijk is geweest voor ons (Noa Lang, red.), maar je mag niet vergeten dat uiteindelijk ook het collectieve een sterk punt is van Blauw-Zwart."

Het is inmiddels al de tweede titel die Mignolet mag vieren met Club op twee jaar. Vorig jaar was er door de coronacrisis evenwel nauwelijks sprake van een feestje.