Verheyen ziet Club Brugge titel pakken, maar schrijft vijf spelers af

Verheyen ziet Club Brugge titel pakken, maar schrijft vijf spelers af

21-05-2021 11:15
39

Club Brugge heeft de landstitel dan toch binnengehaald. Een 3-3 tegen Anderlecht was genoeg voor een feestje. Gert Verheyen wil echter toch versterking zien in de zomer.

"Bij Club Brugge mag er geloofd worden dat ze de beste kern van het land hebben, maar is dat nog wel zo?", vraagt Verheyen zich af bij Het Nieuwsblad. "De basiself is top, de kern niet meer. De selectie telt te veel spelers die in mijn ogen al geklasseerd zijn: Denswil, Dirar, Okereke, Mitrovic, Chong."

Op heel wat posities heeft Club versterking nodig. "In de as kan je niets beter meer doen. Maar als je ziet waar de goals vandaan komen, is dat dominant vanaf rechts. Ricca en Sobol zijn oké, maar op de linkerkant kan Club versterking gebruiken. Al zal de grootste transfer voor volgend ­seizoen de terugkeer van de twaalfde man zijn. Een volgeladen Jan Breydelstadion, dat zal Club voelen", besluit Verheyen.

Club Brugge is ieder geval al met een transfer bezig. De Colombiaanse verdediger Yerson Mosquera wordt gelinkt aan Blauw-Zwart.