Rivalenstrijd bij Internazionale: Perisic plaagt Lukaku na titel Club Brugge

Rivalenstrijd bij Internazionale: Perisic plaagt Lukaku na titel Club Brugge

20-05-2021 23:42
4

Club Brugge heeft een nieuwe titel beet en kan voor de zeventiende keer in de geschiedenis vieren. Het zorgde voor een feestje in Brugge, in Anderlecht, maar ook in... Milaan. Al vierde niet iedereen daar feest.

Meteen na de titel werd er namelijk ook feest gevierd ten huize Perisic. De Kroaat komt momenteel uit voor Internazionale, maar is zijn ex-ploeg nog niet vergeten. De voormalige speler van Blauw-Zwart maakte van de titel van Club Brugge ook gebruik om zijn ploegmaat Romelu Lukaku wat te plagen.

De aanvallende middenvelder deelde de kampioenenfoto van Club Brugge op zijn eigen Instagram en tagde daarbij Romelu Lukaku. De Rode Duivel is uiteraard nog steeds een fan van RSC Anderlecht en dat lijkt ook in de kleedkamer van Internazionale een gespreksonderwerp geweest te zijn de voorbije dagen en weken.

Perisic en Lukaku zijn op dit moment dan wel ploegmaats, maar dat was niet altijd het geval. Tussen 2009 en 2011 speelden Perisic en Lukaku namelijk voor respectievelijk Club Brugge en RSC Anderlecht en waren ze dus aartsrivalen.