Standard-voorzitter Venanzi sluit verlengd verblijf van Vanheusden niet uit

Standard-voorzitter Venanzi sluit verlengd verblijf van Vanheusden niet uit

20-05-2021 22:00
1

Zinho Vanheusden mocht afgelopen woensdag dan toch nog eens in de basis beginnen, maar verloor met 2-0 van KAA Gent. Inmiddels is het nog steeds onduidelijk waar zijn toekomst ligt. Blijft Vanheusden bij Standard of komt er toch een vertrek aan? Bruno Venanzi geeft meer uitleg.

Heel wat supporters van Standard hopen op een verlengd verblijf en volgens de voorzitter van Standard is de kans ook groot dat Vanheusden gewoon een Rouche blijft. "Op dit moment kunnen we dat niet voor 100% zeggen, maar waarschijnlijk wel. Inter heeft ons voorlopig niet gecontacteerd", gaf hij aan bij Passione Inter.

Vanheusden gaf eerder ook al aan dat hij een verlengd verblijf zeker ziet zitten en ook Inter lijkt niet meteen van plan om de verdediger over te nemen. Voor Standard is een verlengd verblijf van Vanheusden een sportieve meevaller, maar financieel ook een flinke domper.

Standard betaalde zelf twaalf miljoen euro aan Inter om Vanheusden over te nemen, met de belofte dat de Italiaanse topploeg twee jaar later zeventien miljoen euro zou betalen voor Vanheusden. Dat bleek echter niet op papier te staan, waardoor Standard nu de jackpot dreigt mis te lopen.