'Musona heeft het gezien bij RSC Anderlecht en aast op een vertrek'

'Musona heeft het gezien bij RSC Anderlecht en aast op een vertrek'

20-05-2021 18:30
4

Voor Knowledge Musona is het verhaal bij RSC Anderlecht helemaal afgelopen. De aanvaller uit Zimbabwe werd het voorbije seizoen uitgeleend aan KAS Eupen en aast op een vertrek. Waar zijn toekomst ligt is echter nog onduidelijk.

Het Zuid-Afrikaanse KickOff geeft aan dat er geen twijfel over bestaat dat Musona komende zomer andere oorden opzoekt. De aanvaller beseft dat hij geen speelgelegenheid zal krijgen bij paars-wit en aast op een vertrek. Volgens de eerder genoemde bron is het ook het plan om Musona te verkopen, aangezien hij nog maar een contract heeft tot eind volgens seizoen.

Een langer verblijf bij Eupen is een optie, maar ook een terugkeer naar Zuid-Afrika behoort tot de mogelijkheden. Zo wordt Kaizer Chiefs, de ex-club van Musona, als een potentiële bestemming genoemd. Het salaris van Musona zou echter een struikelblok zijn. De aanvaller is niet meteen van plan om fors in te leveren, maar zou met zijn huidig loon wel één van de absolute topverdieners in de Zuid-Afrikaanse competitie zijn.

Musona speelde uiteindelijk amper tien wedstrijden voor Anderlecht. Daarin was hij goed voor één doelpunt en twee assists. Dit seizoen kwam de Zimbabwaan 26 keer uit voor Eupen, met zeven doelpunten en twee assists tot gevolg.