Kleedkamer Antwerp zorgt voor animo: “Dat heb ik nog niet meegemaakt”

Kleedkamer Antwerp zorgt voor animo: “Dat heb ik nog niet meegemaakt”

20-05-2021 10:26
5

Royal Antwerp FC is een club waar dit seizoen achter de schermen veel is gebeurd. Of het nu Didier Lamkel Zé is die fratsen uithaalt of een plotse trainerswissel. Maxime Le Marchand doet zijn boekje open aan Gazet van Antwerpen.

Ook in de kleedkamer kan het er hevig aan toe gaan. “We lachen daar weleens mee in de kleedkamer. We kunnen er een Netflix-serie mee vullen. Dat wordt gegarandeerd een succes! En dan zien jullie nog niet alles wat er in de kleedkamer gebeurt.”

Er zitten sterke karakters bij Antwerp. “Ik kan niet alles zegen, maar er zijn wel eens woordenwisselingen en moments chauds. Hier zitten wel enkele sterke persoonlijkheden en jongens die zich niet laten doen. Dat heb ik nog niet meegemaakt bij mijn vorige clubs.”

En het grootste karakter is misschien wel Lamkel Zé. “Hij heeft een karaktertje, maar zo zijn er nog in de voetballerij. Soms doet hij eens iets geks, iets waar een ander eerst twee keer over zou nadenken. Maar dat doet hij ook óp het veld. Hij kan met une folie een wedstrijd openbreken.”