'Einde contract bij Zulte Waregem, maar vier aanbiedingen uit Nederland'

'Einde contract bij Zulte Waregem, maar vier aanbiedingen uit Nederland'

19-05-2021 12:19
0

Robert Mühren gaat de komende dagen zijn opties afwegen. De topscorer van de Keuken Kampioen Divisie - de Nederlandse Tweede Klasse - heeft niet alleen een aanbieding van Cambuur op zak, maar andere clubs van het hoogste en tweede niveau uit Nederland meldden zich ook voor de aanvaller die bij Zulte Waregem einde contract is. 

In dienst van Cambuur was Mühren een klasse apart in de Keuken Kampioen Divisie. Hij eindigde op 38 competitietreffers in 37 wedstrijden en werd afgetekend kampioen met zijn ploeg. Omdat Zulte Waregem hem aan Cambuur verhuurde en zijn contract daar nu afloopt, staat het de spits nu vrij om te gaan en staan waar hij wil.

Volgens RTV Oost wacht de 32-jarige doelpuntenmachine op de aanbieding van Cambuur en legt hij die dan naast de andere voorstellen die hij heeft gekregen. Zo zouden FC Twente en FC Utrecht interesse hebben getoond in de Volendammer, die ook kan terugkeren naar zijn eigen dorp. FC Volendam zou hem graag willen halen en dat is een 'serieuze optie'.

In het verleden probeerde Mühren het al eens in de Eredivisie. Avonturen bij NAC Breda, Sparta en AZ werden echter geen onverdeeld succes: zeven competitiedoelpunten namens de Rotterdammers in één seizoen is zijn hoogste aantal tot nog toe.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie