Als dat betekent dat ik neus-aan-neus moet staan met iemand, dan is dat zo

"Als dat betekent dat ik neus-aan-neus moet staan met iemand, dan is dat zo"

18-05-2021 22:07
11

Donderdagavond weet KRC Genk of het de kans krijgt om de dubbel te pakken op het veld van Club Brugge. Daarvoor moet het zelf in eerste instantie winnen tegen Royal Antwerp FC en mag Club Brugge geen punt pakken op het veld van RSC Anderlecht. Voor de eerste klus rekent John Van den Brom andermaal op Kristian Thorstvedt.

Kristian Thorstvedt laat een serieuze indruk na in onze competitie, naast zijn groot loopvermogen en zijn duelkracht is Thorstvedt niet op zijn mondje gevallen en niet bang voor een confrontatie. De Noor komt in elke wedstrijd die hij speelt wel in conflict met een tegenstander, maar daar heeft de middenvelder een simpele reden voor. "Dat komt gewoon omdat ik een onweerstaanbare drang heb om te winnen. Nice guys winnen niets", vertelt Thorstvedt aan Het Laatste Nieuws.

Zijn ploegmakkers kunnen op hun aanvallende middenvelder rekenen als ze in de problemen. "Ik ga tot het uiterste om mijn teammaats te verdedigen en als dat betekent dat ik neus-aan-neus moet staan met iemand, dan is dat zo. Ik ga voor niemand uit de weg en ik deins voor niemand terug", aldus een gemotiveerde Thorstvedt.