OFFICIEEL: KRC Genk haalt jonge verdediger in huis voor vier seizoenen

OFFICIEEL: KRC Genk haalt jonge verdediger in huis voor vier seizoenen

18-05-2021 19:11
3

KRC Genk heeft dinsdagavond een transfer bekendgemaakt. De club heeft een overeenkomst bereikt met Deportivo La Coruña over de komst van Mujaid Sadick Aliu. Hij is een Spaanse verdediger van Nigeriaanse en Ghanese origine. Sadick is 21 jaar oud en tekent voor vier seizoenen.  

Dinsdag heeft Sadick zijn medische testen afgelegd op de club. Daarna zette hij zijn kribbel onder een contract van vier seizoenen. Sadick mocht drie jaar geleden debuteren bij Deportiva in de Primera Division. Zijn coach luisterde toen naar de naam van Clarence Seedorf. De voorbije jaren heeft hij zich verder ontwikkeld bij de Spaanse club.

Technisch directeur Dimitri de Condé is alvast zeer te spreken over de nieuwe aanwinst. “Wij geloven dat hij een mooie toekomst voor zich heeft. Hij is jong en sterk, erg snel en onverzettelijk als verdediger. Ons programma volgend seizoen zal met Europees voetbal erbij een stuk gevulder worden. En dus hebben wij nood aan een iets bredere selectie. Mujaid geeft ons achterin extra opties", klinkt het op de clubwebsite