Vertrekt Invaller Vanaken bij Club? Zo zie ik ze niet nog een jaar doorgaan

Vertrekt Invaller Vanaken bij Club? "Zo zie ik ze niet nog een jaar doorgaan"

18-05-2021 17:30
21

Hans Vanaken moest de afgelopen twee wedstrijden zich tevreden stellen met een rol als invaller. Volgens Bart Lagae is dat een teken aan de wand. Een vertrek is niet uitgesloten.

Vanaken zou het een stuk lastiger hebben met zijn degradatie tot invaller dan dat zijn reacties naar de buitenwereld toe doen vermoeden. Volgens Het Nieuwsblad-journalist Lagae zou Club Brugge er goed aan doen als Vanaken of trainer Philippe Clement deze zomer andere oorden op zoekt.

"Er is nood aan een frisse wind. Ik zie Vanaken en Clement op deze manier niet nog een jaar samen doorgaan", vertelt de journalist in de Sporza-podcast De Tribune. Een vertrek van Clement lijkt iets meer voor de hand te liggen, Lagae sluit een transfer van Vanaken echter niet uit. "Het zou net zozeer Vanaken kunnen zijn die andere oorden opzoekt."

Wie er momenteel interesse toont in de middenvelder is niet gekend. In het verleden toonde West Ham zich al eens erg concreet. Mogelijk biedt het EK deze zomer een uitgelezen kans voor Vanaken om zich in de kijker te spelen.