KV Mechelen kan naar Europa: Spelers zijn er niet veel mee bezig

KV Mechelen kan naar Europa: "Spelers zijn er niet veel mee bezig"

18-05-2021 13:45
9

KV Mechelen maakt nog een mooie kans op de Conference League. Woensdag wacht een nieuwe uitdaging tegen KV Oostende, maar het moet vooral nog kijken naar KAA Gent.

"De spelers zijn er niet te veel mee bezig", houdt coach Wouter Vrancken de druk af bij Het Laatste Nieuws. "Er is gewoon plezier op training, met veel energie. Iedereen wil er vol tegenaan. Er wordt niet veel druk ervaren. We houden altijd in ons achterhoofd van waar we komen en zullen wel zien waar we morgenavond staan."

Vrancken ligt zelf nog niet wakker van een Europees avontuur. "Nog niet over nagedacht", zegt hij eerlijk. "Europees voetbal is nog een ver-van-mijn-bed-show. Kijk, voor de Play-Offs werd de vraag gesteld wat onze ambitie was. Dan heb ik duidelijk geantwoord: wínnen. Nog twee matchen te gaan, en we zijn op koers. We willen onze goede reeks doortrekken. Dát is het enige wat mij interesseert op dit moment."

KV Mechelen staat momenteel aan de leiding in de poule, met twee punten voorsprong op KAA Gent. Zondag wacht nog een onderling duel.