Blessin over Play-Offs: “Grote ploegen zoals Club Brugge willen het voor het geld

Blessin over Play-Offs: “Grote ploegen zoals Club Brugge willen het voor het geld"

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 18:15ma 17-05-2021 om 18:15

KV Oostende was dit seizoen lang in de race om een Play-Off 1-ticket. Daar greep het naast en nu draait het vierkant in Play-Off 2. Alexander Blessin is alvast niet opgezet met het systeem van de Play-Offs.

KV Oostende begon geweldig aan de eindronde. Het versloeg Standard met 6-2, maar daarna ging het helemaal mis voor de Kustploeg. Het verloor drie keer op rij. Zondag verloor het thuis met 0-4 van KAA Gent. Blessin snapt niet dat er nu nog gevoetbald wordt. "Is het echt nodig om na 34 speeldagen nog Play-Offs te spelen?", vroeg de trainer van KV Oostende zich zondag hardop af tijdens een persconferentie na de match tegen Gent.

Blessin gaf ook zelf het antwoord. "Ik denk het niet. En dat zeg ik niet omdat wij nu drie keer achter elkaar verloren. Een seizoen zonder pauze is te veel voor mijn spelers. Heel veel spelers van mij kenden dit nog niet. Weken op rij zonder pauze spelen is hard. Het zijn maar mensen, die maken fouten", stelde Blessin.

In Play-Off 2 staat Oostende nu na vier speeldagen 'derde' en telt het vier punten minder dan 'leider' KV Mechelen. Blessin is duidelijk geen fan van de Play-Offs. "De grote ploegen zoals Club Brugge en andere grote teams willen Play-Offs spelen voor het geld. Dat is duidelijk", aldus nog Blessin.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws