'Vanaken moet weg, weg uit zijn comfortzone bij Club Brugge'

'Vanaken moet weg, weg uit zijn comfortzone bij Club Brugge'

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 10:30ma 17-05-2021 om 10:30

Club Brugge heeft met Brandon Mechele, Ruud Vormer, Mats Rits en Hans Vanaken enkele oudgedienden in de selectie zitten. Zij vormen het geraamte van Blauw-Zwart en lijken ook niet meteen te gaan vertrekken bij de club. Al ziet Marc Degryse dat liever anders voor Vanaken.

Vanaken werd de voorbije jaren meermaals gelinkt aan een club uit het buitenland, waaronder Ajax en West Ham United, maar bleef gewoon bij Club Brugge. De middenvelder hoeft naar eigen zeggen ook niet noodzakelijk aan een buitenlands avontuur te beginnen, maar Degryse ziet dat anders. "Hansje, die moet weg" zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Vanaken moet weg uit zijn comfortzone. West Ham is een mooie club, toch", geeft Degryse aan. En volgens de analist is Vanaken ook zeker goed genoeg om bij West Ham United een rol te kunnen spelen, ondanks de stevige concurrentie. "Wat Soucek en Lanzini kunnen bij West Ham kan Vanaken ook", klinkt het.

Voor de 28-jarige Vanaken lijkt het zo stilaan de laatste kans om richting het buitenland te trekken, al lijkt Club Brugge niet van plan om hem zomaar te laten gaan. Hij verlengde afgelopen zomer zijn contract ook nog tot medio 2025. Inmiddels zit Vanaken, die sinds 2015 voor Club Brugge speelt, al aan 287 partijen voor Club Brugge. Daarin was hij goed voor 84 doelpunten en 61 assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws