Standard krijgt goede hoop op verlengd verblijf Vanheusden: Ik hoop het

Standard krijgt goede hoop op verlengd verblijf Vanheusden: "Ik hoop het"

17-05-2021 07:44
2

Standard is mathematisch uitgeschakeld voor Europees voetbal en kan zich dus richten op volgend seizoen. Een seizoen waarin het niet kan rekenen op enkele pionnen van dit seizoen, maar Zinho Vanheusden lijkt wel beschikbaar te zullen zijn voor de Rouches.

In principe werd de verdediger komende zomer overgenomen door Internazionale, maar door zijn blessure en de slechte financiële situatie zal de Italiaanse club dan toch niet herenigd worden met Vanheusden. Een verlengd verblijf bij Standard zit er dus aan te komen. "Ik hoop het", gaf Vanheusden aan bij Het Nieuwsblad.

De verdediger voelt zich ook bijzonder goed bij de Rouches en aast dan ook niet meteen op een vertrek bij Standard. "Ik wil spelen. Ik ben gelukkig als ik voetbal en zit hier goed", aldus de kapitein van Standard.

Vanheusden beseft ook dat een transfer versieren moeilijk wordt door zijn blessureverleden. "Ik wil graag een volledig seizoen spelen. In mijn drie jaar in het profvoetbal heb ik dat nog nooit kunnen doen door blessures en corona", aldus Vanheusden.