UPDATE: ‘Belhocine draait zijn kar over interesse Moeskroen en KAA Gent’

UPDATE: ‘Belhocine draait zijn kar over interesse Moeskroen en KAA Gent’

17-05-2021 07:30 Laatste update: 26-05-2021 08:28
5

KAA Gent is van plan om de technische staf nog stevig te veranderen met het oog op volgend seizoen. Het denkt daarvoor aan twee nieuwe namen: Karim Belhocine en Emilio Ferrera.

De Buffalo's willen volgend seizoen een pak beter voor de dag komen en daar moet de komst van twee nieuwe stafleden ook bij helpen. Belhocine werd onlangs bedankt voor bewezen diensten bij Charleroi, maar kan al snel weer aan de slag. Zo meldt Het Laatste Nieuws.

Hein Vanhaezebrouck wil hem graag opnieuw assistent-manager maken, een job die hij eerder al deed bij RSC Anderlecht en KV Kortrijk. Belhocine heeft echter nog meer keuzes, zo denkt ook Moeskroen eraan om hem hoofdcoach te maken in Eerste Klasse B. Als Belhocine voor Gent kiest, wordt huidig T2 doorgeschoven naar de rol van teammanager en krijgt Gunter Schepens een andere rol.

Daar stopt het niet bij Gent, want ook Ferrera wordt opnieuw gelinkt aan de Buffalo's. De coach gaat niet langer door bij Seraing en voert gesprekken met Gent over een partnership met zijn 'EF Academy'. Daarnaast kan hij ook beloftentrainer worden bij Gent.

Update: Volgens La Dernière Heure heeft Karim Belhocine het voorstel van KAA Gent afgewimpeld. De oefenmeester wil hoofdtrainer blijven en niet als T2 aan de slag. Belhocine zou nu gesprekken aanknopen met Moeskroen.

Update: La Dernière Heure meldt nu dat Karim Belhocine toch nog geïnteresseerd zou zijn in een terugkeer naar KAA Gent om als assistent van Hein Vanhaezebrouck te fungeren. Het gebrek aan duidelijkheid en de onzekerheid die heerst bij Moeskroen zou ervoor hebben gezorgd dat hij zijn kar heeft gedraaid.