De Ketelaere bedolven onder lof: 'Wanneer de nood het hoogst is, staat hij op'

De Ketelaere bedolven onder lof: 'Wanneer de nood het hoogst is, staat hij op'

17-05-2021 07:15
11

Club Brugge wist zondag dan toch eens te winnen in de Play-Offs en haalde het met 2-1 van Royal Antwerp FC. Daarmee is Club Brugge ook goed op weg naar de titel. Tegen The Great Old had Blauw-Zwart het niet makkelijk, maar kon het wel rekenen op enkele uitblinkers.

Na de wedstrijd werd Odilon Kossounou bij Eleven Sports verkozen tot Man van de Match door de supporters, maar bij de kranten zag men nog een andere uitblinker: Charles De Ketelaere. Met zijn doelpunt en goede actie bij het tweede doelpunt zorgde hij mee voor de zege van Blauw-Zwart. 'Hij schudde zo ook meteen zijn ploegmaats wakker', schrijft men bij La Dernière Heure.

De krant zag enkele goede acties van De Ketelaere, maar vond hem niet altijd uitblinken. 'Naast acties die deden denken aan zijn daverende start bij Club, was hij op bepaalde momenten ook wat afwezig. Over het algemeen speelde hij desondanks een geslaagde wedstrijd', klinkt het. De krant maakte van hem dan ook de Man van de Match.

Het Laatste Nieuws maakte Kossounou wel de Man van de Match, al kreeg De Ketelaere wel flink wat lof voor zijn prestatie. 'Wanneer de nood het hoogst is, staat De Ketelaere op. Talent is net zoals olie, het komt altijd boven water', schreef het dagblad.

Volgens Het Nieuwsblad groeide De Ketelaere dan weer in de wedstrijd en zorgde hij mee voor de overwinning tegen Antwerp. 'Zorgde voor de 1-0 na knappe actie en brak zo de match open. Gaf ook de pass die leidde tot de strafschopfout op Lang', besloot men.