Frey laat zich uit over de interesse van Anderlecht en KRC Genk

Frey laat zich uit over de interesse van Anderlecht en KRC Genk

17-05-2021 09:45
3

Waasland-Beveren moet zich na de degradatie opmaken voor een seizoen in Eerste Klasse B en dat zal zonder Michael Frey gebeuren. De smaakmaker werd gehuurd van Fenerbahçe, maar kan de stap naar een Belgische topclub zetten. Zo tonen KRC Genk en RSC Anderlecht interesse.

Eerder raakte al bekend dat Frey zich in de kijker had gespeeld van RSC Anderlecht en KRC Genk. Daarnaast zouden ook Osasuna en Hamburg interesse tonen in de spits. Tegenover het Zwitserse Blick ontkende Frey de interesse van die clubs alvast niet.

Sterker nog, volgens Frey is de kans zeker bestaande dat hij binnenkort richting een Belgische topclub verhuist. "Dat is absoluut denkbaar", geeft hij aan. "België is een echt voetballand en ik heb veel plezier in deze competitie", aldus de aanvaller.

Toch hoeft een transfer niet voor Frey. De 26-jarige Zwitser heeft nog een contract voor één seizoen bij Fenerbahçe en hoopt op een nieuwe kans bij de Turkse topclub. "Het is nog altijd mijn droom om titularis te worden bij Fenerbahçe", besluit hij.

Frey wist in zijn periode bij Waasland-Beveren alvast flink wat indruk te maken. De aanvaller speelde 31 partijen voor de Waaslanders en was daarin goed voor zeventien doelpunten en vier assists.