Dessers kan eindelijk weer scoren voor Genk: Ik word dan toch beloond

Dessers kan eindelijk weer scoren voor Genk: "Ik word dan toch beloond"

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 23:30za 15-05-2021 om 23:30

KRC Genk heeft de titelstrijd toch nog spannend gemaakt en wist in het slot de drie punten te pakken tegen RSC Anderlecht. Daar mag het Cyriel Dessers voor bedanken, die dan toch nog een doelpunt meepikte.

Voor Dessers was het al van 30 oktober geleden dat hij nog eens een competitiedoelpunt scoorde. Maar met de treffer tegen Anderlecht heeft hij Genk weer vol in de titelstrijd gegooid. "Ja, dit doet heel veel deugd. Ik heb er heel lang op moeten wachten", gaf een zichtbaar tevreden Dessers aan bij Eleven Sports.

Dessers verloor de strijd van Paul Onuachu dit seizoen en zat dan ook bijzonder vaak op de bank. "Ik moet me vooral tonen tijdens korte invalbeurten", weet Dessers. De spits bewees zaterdag echter dat hij Genk nog diensten kan bewijzen. "Als je dan het verschil kan maken is dat altijd leuk. Ik moet toegeven dat ik op de toppen van m’n tenen liep, maar nu word ik toch beloond", besloot hij.

Dessers scoorde daarmee zijn vijfde doelpunt van het seizoen. Hij heeft na 32 partijen ook nog drie assists achter zijn naam staan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws