Praet sluit terugkeer naar OHL niet uit: 'Ik volg de uitslagen op de voet'

Praet sluit terugkeer naar OHL niet uit: 'Ik volg de uitslagen op de voet'

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 23:16za 15-05-2021 om 23:16

In het verleden zagen we met Vincent Kompany (RSC Anderlecht) en Simon Mignolet (Club Brugge) enkele Rode Duivels terugkeren naar onze Belgische competitie. Zij gaven het voorbeeld aan onder andere Dennis Praet, die een terugkeer naar België ook niet uitsluit.

De middenvelder van Leicester City kwam in België uit voor KRC Genk en RSC Anderlecht, maar speelde als jong voetballertje ook voor het toenmalige Stade Leuven. Die club is inmiddels een deel geworden van Oud-Heverlee Leuven, een ploeg die Praet ook nog blijft volgen. "Mijn vader is fan van OHL en ik volg de uitslagen en de rangschikking op de voet", zegt hij op de officiële website van OHL.

Een officiële wedstrijd voor OHL heeft hij nooit kunnen spelen, maar Praet sluit ook niet uit dat hij in de toekomst toch in het shirt van de club (die toevallig ook deel uitmaakt van de Leicester City-portefeuille) te zien zal zijn. "Het is zeker en vast een optie om ooit terug te keren naar waar het allemaal begon voor mij", aldus Praet.

Voor de 27-jarige Praet, die een marktwaarde van rond de twintig miljoen euro heeft, lijkt een terugkeer echter nog niet voor meteen te zijn. De middenvelder heeft bij Leicester City ook nog een contract tot medio 2024.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws