Antonucci wil uitblinken bij Feyenoord en droomt al van de Rode Duivels

Antonucci wil uitblinken bij Feyenoord en droomt al van de Rode Duivels

15-05-2021 22:18 Laatste update: 22:19

De Rode Duivels zitten met een Gouden Generatie, maar moeten stilaan ook beginnen denken aan de opvolging. Op het middenveld hebben we ook nog flink wat opkomend talent en Francesco Antonucci hoopt in de toekomst ook één van de pionnen op het middenveld te kunnen zijn.

De 21-jarige middenvelder werd definitief aangetrokken door Feyenoord en meteen uitgeleend aan FC Volendam. Daar is Antonucci één van de grote smaakmakers en hoopt hij dan ook om volgend seizoen een kans te krijgen bij Feyenoord. "Ik ga mijn best doen als ik mag spelen bij Feyenoord", klinkt het op het Youtube-kanaal van Feyenoord.

Met enkele goede prestaties bij Feyenoord hoopt de belofteninternational zich daarmee ook in de kijker te kunnen spelen van bondscoach Roberto Martinez. "Ik kijk er alvast naar uit en hoop ook dat ik mijn debuut kan maken voor de Rode Duivels", geeft Antonucci aan.

Met vier doelpunten en twaalf assists in 32 wedstrijden wist Antonucci in de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie alvast indruk te maken bij FC Volendam. Volgend seizoen speelt hij in principe voor Feyenoord in de Eredivisie.