Zien we sprankels van waarom ze Lang bij Ajax een 'enfant terrible' vonden?

"Zien we sprankels van waarom ze Lang bij Ajax een 'enfant terrible' vonden?"

15-05-2021 22:00 Laatste update: 22:01
8

Club Brugge heeft met Noa Lang één van de beste spelers in onze competitie, maar de Nederlander heeft het de laatste tijd toch wat moeilijker om zich door te zetten. Dat vreet ook aan hem, zo ziet Filip Joos.

De voorbije weken kwam Lang ook een paar keer negatief in beeld met onder andere akkefietjes in de partijen tegen Royal Antwerp FC en misbaren bij een vroege wissel bij Club Brugge. "Zien we stilaan sprankels van waarom ze Lang bij Ajax een 'enfant terrible' vonden?", vraagt analist Filip Joos zich af in de podcast 90 minutes.

Een enfant terrible wil Joos echter nog niet van Lang maken, al ziet de analist wel dat Lang zich duidelijk niet al te best in zijn vel voelt de laatste weken. "Ik vond zijn gedrag op het veld soms wat vervelend", geeft Joos aan. "Mentaal had/heeft hij het wat lastig", besluit de analist.

Die moeilijke periode lijkt ook voor meer gele kaarten te zorgen. De Nederlander pakte tot speeldag 30 van de reguliere competitie amper vier gele kaarten. Op de zes wedstrijden die daarop volgde pakte hij er ook vier (2x Antwerp, 1x KRC Genk en 1x Antwerp).