KRC Genk bijna rond met nieuwe transfer: ‘Contract voor vier seizoenen’

KRC Genk bijna rond met nieuwe transfer: ‘Contract voor vier seizoenen’

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 22:45za 15-05-2021 om 22:45

Laatste update: dinsdag 18 mei 2021 om 09:13di 18-05-2021 om 09:13

KRC Genk heeft met Mujaid Sadick een nieuwe centrale verdediger in huis. De Spaanse verdediger komt momenteel uit voor Deportivo la Coruña, maar zet binnenkort de stap naar de Belgische topclub.

Dat weet het Spaanse La Opinion Coruna. Eerder raakte al bekend dat Sadick op het lijstje van Genk staat, maar volgens de lokale bron is de transfer ook zo goed als rond. Genk betaalt 1,7 miljoen euro aan Deportivo, dat het geld ook nodig heeft. Dat bedrag kan ook nog aangevuld worden met enkele bonussen.

KRC Genk heeft met Carlos Cuesta en Jhon Lucumi al twee Spaanstalige verdedigers, maar lijkt één van die twee komende zomer te gaan verliezen. Vooral Lucumi werd al meermaals gelinkt aan een transfer naar het buitenland. Zo toont Sevilla verregaande interesse. De komst van Sadick moet zijn vertrek gaan oplossen.

De 21-jarige Sadick debuteerde in 2018 voor die ploeg onder leiding van niemand minder dan Clarence Seedorf. In totaal speelde de verdediger 55 keer voor de Spaanse club, daaronder ook twee wedstrijden in La Liga. Sadick was ook Spaans jeugdinternational tot en met de Spaanse U18.

Update: Het Laatste Nieuws laat weten dat KRC Genk Mujaid Sadick bijna binnen heeft. De onderhandelingen zouden de goede weg opgaan. Eerstdaags zou hij in Limburg een contract voor vier seizoenen ondertekenen. Na Simen Juklerod wordt hij de tweede transfer van KRC Genk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws