Zidane hint op tweede Real-vertrek: 'Zijn momenten dat het afgelopen is'

Zidane hint op tweede Real-vertrek: 'Zijn momenten dat het afgelopen is'

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 20:24za 15-05-2021 om 20:24

De kans is zeker aanwezig dat Zinedine Zidane na dit seizoen vertrekt bij Real Madrid. De Franse trainer liet zich zaterdag op de persconferentie cryptisch uit over zijn toekomst bij de Koninklijke.

"Ik doe dit tot het einde en dan komt er een moment dat het tijd is om dingen te veranderen. Voor iedereen, niet alleen voor mij. Voor de club, voor het welzijn van de club, voor de mensen", vertelt Zidane. "Ik zal niet weggaan omdat dat de makkelijkste optie is. Het is niet alsof ik me omdraai, wegloop en niet meer omkijk. Nee, er zijn momenten dat je er moet zijn en er zijn momenten dat het afgelopen is."

Real Madrid is met Atlético Madrid en FC Barcelona in een felle strijd verwikkeld om de Spaanse landstitel. Dit seizoen klonk echter ook kritiek op Zidane, zeker na de uitschakeling tegen Chelsea in de halve finale van de Champions League. "Ik ben nu trainer en zondag spelen we onze voorlaatste competitiewedstrijd. Voor de rest weet ik niet wat er zal gebeuren", stelt hij. "Dit is Real Madrid. Ik ben altijd van dag tot dag bezig. Dat is altijd zo geweest."

Zidane begon in 2019 aan zijn tweede periode als trainer van Real. Hij stond eerder tussen 2016 en 2018 aan het roer bij de Spaanse grootmacht. Hij leidde zijn ploeg onder meer naar twee landstitels en drie Champions League-zeges.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws