Filip Joos: “Heynen is het slachtoffer van keuze voor Witsel”

Filip Joos: “Heynen is het slachtoffer van keuze voor Witsel”

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 14:30za 15-05-2021 om 14:30

Maandag maakt bondscoach Roberto Martinez zijn selectie voor het EK bekend. Hij kan en mag 26 spelers oproepen voor dat EK. Van één naam zijn we al zeker en dat is die van Axel Witsel. Analist Filip Joos ziet wie daar het slachtoffer van is. “Heynen is het slachtoffer van het feit dat Martinez Witsel sowieso meeneemt.” 

In de voetbalpodcast 90 minutes werd duchtig gespeculeerd en gediscussieerd over de EK-selectie. Zo liet Sam Kerkhofs zelfs de naam van KAA Gent-verdediger Alessio Castro-Montes vallen. “Ik zou die boven Chadli verkiezen bijvoorbeeld.” Filip Joos vindt dan weer niet dat Castro-Montes mee moet naar het EK. “Als die zou meegaan, dan gaan ze in Genk steigeren, denk ik. Want Bongonda, waarvan ik vind dat die niet naar het EK moet, kan veel betere cijfers voorleggen dan Castro-Montes."

Joos heeft zich ook al meermaals fan getoond van KRC Genk-aanvoerder Bryan Heynen. Al ziet de analist de kans op een selectie somber in voor de middenvelder. “Heynen heeft Genk dan weer in de wedstrijd gebracht tegen Anderlecht. Hij is voor mij het slachtoffer van het feit dat Martinez Witsel sowieso meeneemt naar het EK. Dat is wel jammer, maar ik begrijp dat je voor Witsel kiest als die min of meer fit is.” 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws