“Ik sprak al met mensen van Gent, maar ben er nog niet uit”

“Ik sprak al met mensen van Gent, maar ben er nog niet uit”

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 11:48za 15-05-2021 om 11:48

Vorig jaar nam Nicolas Lombaerts afscheid als profvoetballer. Mogelijk keert de voormalige Rode Duivel binnenkort terug. Niet op, maar langs de velden. Lombaerts is bezig met het behalen van zijn trainersdiploma.

In het begin van zijn loopbaan werd bij Lombaerts altijd verwezen dat hij rechten studeerde in combinatie met het voetbal. Die tijd ligt al lang achter hem, maar tegenwoordig zit hij wel weer in de boeken, die van de trainersschool. Lombaerts is momenteel volop bezig met zijn trainerscursus. “Dat bevalt me enorm”, laat hij weten in Het Nieuwsblad.

Lombaerts brak destijds door bij KAA Gent, nadat hij als jeugdspeler geen contract kreeg bij Club Brugge. Nu klonk het al dat hij bij de Buffalo's kan beginnen, natuurlijk niet als hoofdtrainer. “Ja, ik sprak al met mensen van Gent, maar ik ben er nog niet helemaal uit.”

Momenteel wil Lombaerts nog alle opties overwegen. Zowel een job bij de jeugd of als assistent bij de A-ploeg ziet hij zitten. “Bovendien zijn nog andere mogelijkheden er in het voetbal”, aldus de trainer in wording.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws