'Ronaldo slaat training over en bezoekt Ferrari: ploeggenoten zijn er klaar mee'

'Ronaldo slaat training over en bezoekt Ferrari: ploeggenoten zijn er klaar mee'

15-05-2021 10:59
3

De spelers van Juventus zijn klaar met het gedrag van Cristiano Ronaldo. Dat klinkt in de Italaanse media. De Portugees bracht eerder deze week een bezoek aan de Ferrari-fabriek in Maranello, een actie die bij de rest van zijn ploeggenoten in verkeerde aarde is gevallen.

Volgens La Gazzetta dello Sport zijn de Juventus-spelers helemaal klaar met het feit dat er voor Ronaldo andere regels gelden dan voor de andere spelers. Ronaldo sloeg de training van afgelopen maandag over, met toestemming van de club. Hij was die dag betrokken bij een promotie-evenement van het Formule 1-team van het Italiaanse automerk. Ook voorzitter Andrea Agnelli was daar aanwezig. 

Vooral het feit dat de andere spelers wél moesten trainen nadat er een dag eerder met 3-0 was verloren van AC Milan, zette kwaad bloed. Ronaldo ging ondertussen op de foto met Formule 1-coureurs Charles Leclerc en Carlos Sainz. Niet veel later kocht hij zichzelf een nieuwe Ferrari Monzo SP2, ter waarde van 1,6 miljoen euro. De relatie tussen Ronaldo en zijn medespelers zou door het tripje flink bekoeld zijn. De Italiaanse sportkrant stelt zelfs dat het met de dag erger lijkt te worden.

De geruchten over een vertrek van Ronaldo namen de afgelopen weken toe. Een comeback bij Sporting Portugal zit er volgend seizoen nog niet in, zo gaf Jorge Mendes al aan. De zaakwaarnemer van Ronaldo hield zich op de vlakte over de verdere toekomst van Ronaldo.