Louwagie bevestigt transfer bij KAA Gent: Getekend voor drie jaar

Louwagie bevestigt transfer bij KAA Gent: "Getekend voor drie jaar"

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 07:00za 15-05-2021 om 07:00

Laatste update: donderdag 27 mei 2021 om 11:11do 27-05-2021 om 11:11

KAA Gent is al volop bezig met volgend seizoen. Het Nieuwsblad meldt dat de Buffalo’s vooral rondkijken in de Jupiler Pro League. Gilles Dewaele van KV Kortrijk wordt gevolgd, maar ook Julien De Sart van KV Kortrijk en Gianni Bruno van Zulte Waregem staan op het lijstje.

KAA Gent is nog op zoek naar een nieuwe rechtsachter na de mindere transfer van Jordan Botaka. Alessio Castro-Montes heeft een goed seizoen achter de rug en wordt gevolgd door tal van buitenlandse club. Een extra rechtsback is dus broodnodig.

Dewaele ligt nog tot 2023 onder contract bij KV Kortrijk. Nog bij KVK wordt ook de transfervrije Julien De Sart in de gaten gehouden. Bruno was donderdag nog aanwezig op de match tegen KV Oostende en kan ook op interesse rekenen van KAA Gent.

Update: Gianni Bruno werd vorige week nog gespot in de Gentse tribunes, maar hij zou toch niet naar de Buffalo’s trekken. Het Nieuwsblad meldt dat de aanvaller van Zulte Waregem een flinke vraagprijs heeft gekregen na zijn 20 doelpunten. KAA Gent is echter nog steeds op zoek naar een opvolger van Roman Yaremchuk.

Update: Volgens Het Nieuwsblad is de transfer van Julien De Sart wel in kannen en kruiken. De Buffalo’s nemen de middenvelder transfervrij over van KV Kortrijk en er ligt een contract voor drie seizoenen klaar.

Update: Manager Michel Louwagie heeft deze transfer nu ook zelf nog bevestigd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws