OFFICIEEL: Arsenal bevestigt afscheid van speler met aflopend contract

OFFICIEEL: Arsenal bevestigt afscheid van speler met aflopend contract

14-05-2021 23:30 Laatste update: 18-05-2021 16:26
2

David Luiz is bezig aan zijn laatste maanden als speler van Arsenal. De Braziliaan heeft aan de clubleiding laten weten dat hij zijn aflopende contract bij de club niet gaat verlengen, zo weet The Athletic.

Luiz heeft de clubleiding vrijdag laten weten dat hij niet van plan is om ook volgend seizoen door te gaan bij The Gunners, zo meldt The Athletic. Luiz, inmiddels 34 jaar oud, wachtte op een aanbod van Arsenal, maar die kwam er maar niet. Daarom heeft hij het heft in eigen handen genomen en gekozen voor een avontuur bij een andere club.

Luiz kwam dit seizoen in dertig officiële wedstrijden van Arsenal in actie, maar dat was niet genoeg voor een nieuw contract. Luiz maakte zijn laatste minuten eerder deze maand, maar nadat hij geblesseerd uitviel tegen Wolverhampton Wanderers kwam hij niet meer in actie.

Update: Arsenal heeft het afscheid van David Luiz bij de club aangekondigd. “Hij was heel nuttig en iemand dat we zeer graag hebben en apprecieerden. Ik wil hem gewoon bedanken en wens hem veel geluk in zijn volgende hoofdstuk”, zegt trainer Mikel Arteta op de officiële kanalen van The Gunners.