'Cristiano is trots op de titel, maar Portugal komt niet voor in zijn plannen'

'Cristiano is trots op de titel, maar Portugal komt niet voor in zijn plannen'

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 22:29vr 14-05-2021 om 22:29

Jorge Mendes - de zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo - heeft de geruchten dat zijn cliënt komende zomer terug zou keren naar Sporting Portugal, ontkracht. De moeder van Ronaldo, Dolores, liet eerder deze week nog aan de fans van Sporting weten dat ze haar zoon zou proberen te overtuigen om terug te keren.

Mendes heeft inmiddels gereageerd op de uitlatingen van de moeder van Ronaldo. "Cristiano is trots op de titel van Sporting, dat heeft hij publiekelijk ook laten zien. Maar op dit moment komt Portugal niet voor in zijn plannen", laat de zaakwaarnemer weten in gesprek met het Portugese Record.

Dat Ronaldo zijn oude ploeg nog steeds een warm hart toedraagt, steekt hij niet onder stoelen of banken. Hij feliciteerde Sporting na het behalen van de titel in Portugal met de prestatie. Ronaldo speelde vanaf 1997 in de jeugdopleiding van de club en vertrok uiteindelijk naar Manchester United. Het is echter niet zo dat hij na dit seizoen al terug wil keren bij Sporting. Het contract van Ronaldo bij Juventus loopt nog door tot de zomer van 2022.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws