Enorm jammer dat mijn avontuur hier geëindigd is met een dramatische afloop

"Enorm jammer dat mijn avontuur hier geëindigd is met een dramatische afloop"

14-05-2021 21:45
5

Voor Daan Heymans zit zijn tijd bij Waasland-Beveren erop. De aanvaller speelt volgend voor het Italiaanse Venezia. Op de website van de Waaslanders nemen hij afscheid van geel en blauw.

De voorbije jaren was Heymans een van de weinige lichtpunten op de Freethiel. 'Beste mensen met een geel-blauw hart. Drie jaar geleden, bijna dag op dag, koos ik ervoor om voor jullie club te spelen. De eerste twee jaren waren absoluut niet makkelijk”, stelt Heymans.

Dit seizoen kon Waasland-Beveren zich niet handhaven in de Jupiler Pro League. “Dit seizoen had ik nood aan een staf en groep die voor de volle honderd procent in mij geloofde. Ik wisselde goede wedstrijden af met slechte en de pandemie weerhield ons ervan een hechte band op te bouwen.”

Waasland-Beveren gaat nu zonder Heymans naar 1B. “Ik vind het enorm jammer dat mijn avontuur hier geëindigd is met een dramatische afloop. Ik wil iedereen bedanken voor de steun en het geloof. Ik hoop oprecht dat jullie snel terugkeren naar het hoogste niveau, waar deze mooi club thuishoort. All the best!”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie