Genk wil Club Brugge blijven uitdagen: Het gevoel dat we iets kunnen 'flikken'

Genk wil Club Brugge blijven uitdagen: "Het gevoel dat we iets kunnen 'flikken'"

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 20:14vr 14-05-2021 om 20:14

KRC Genk moet al snel weer aan de bak en staat zaterdag na het 1-1 gelijkspel van woensdag opnieuw tegenover RSC Anderlecht. De Limburgers moeten ook de drie punten pakken om nog kans te maken op de titel. En bij Genk blijft men er ook in geloven.

Na de winst tegen Club Brugge (3-0) klonk het bij Genk voluit dat het weer in de titel geloofde en er ook vol voor ging. Het liep echter fout af tegen RSC Anderlecht en Genk dreigt bij verlies tegen RSC Anderlecht komende zaterdag ook de titel uit handen gegeven te hebben. Toch gelooft men er nog steeds in bij Genk.

"Er heerst nog steeds het gevoel dat we iets kunnen 'flikken'"", zegt Van den Brom op zijn persconferentie vrijdag. "De groep is gretig en hongerig om dat te bewerkstelligen, dat is mooi om te zien."

Dan zal Genk echter niet mogen verliezen tegen Anderlecht. Gebeurt dat wel, kan Club Brugge zondag de titel vieren bij een gelijkspel tegen Antwerp. Genk zal dus opnieuw moeten rekenen op het trio vooraan en dan vooral topschutter Paul Onuachu. "Woensdag scoort hij uit 1 kans, dat is een enorme kwaliteit. Hij maakt altijd belangrijke goals, telkens opnieuw", beseft Van den Brom.

Video player

Check hier de beste voetbalvideoā€™s
Meer videoā€™s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws