Standard loopt jackpot mis, maar houdt Vanheusden: Hij wil blijven

Standard loopt jackpot mis, maar houdt Vanheusden: "Hij wil blijven"

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 17:00vr 14-05-2021 om 17:00

Laatste update: vrijdag 14 mei 2021 om 17:01vr 14-05-2021 om 17:01

Zinho Vanheusden keerde tegen KV Mechelen na zes maanden blessureleed. Hij kan weer kijken naar de toekomst, maar waar ligt die? Bij Standard of Inter? Vader Johan hoopt alvast dat hij nog bij de Rouches blijft.

De voorbije maanden leek Vanheusden nog op weg naar Inter en moest de Italiaanse club in principe Vanheusden ook voor zestien miljoen euro overnemen van Standard. Uiteindelijk bleek dat geen officieel akkoord te zijn en enkel om een gentleman's agreement te gaan.

Een transfer lijkt dan ook veraf te zijn, weet ook vader Johan. "Als ik over die schulden lees, zou het toch enigszins verrassend zijn om 16 miljoen euro te betalen voor iemand die een half jaar geblesseerd is geweest", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad.

Transfer
Waar de toekomst van Vanheusden ligt, blijft dus een groot vraagteken. Zijn vader hoopt alvast dat hij toch nog minstens een jaar bij Standard blijft. "Wat kan hij na zo’n zware blessure volgend jaar bij Inter gaan doen? Wat Zinho zelf wil? Het liefst bij Standard blijven", klinkt het.

Vanheusden is dan ook bijzonder geliefd bij de eigen achterban en ligt ook goed bij de medespelers. Toch bestaat er weinig twijfel over dat Vanheusden met zijn potentieel hogerop kan, al zal dat even moeten wachten en lijkt hij bij Standard te gaan blijven. "Zonder blessure was dat wellicht anders geweest" besluit zijn vader nog.

Door zijn blessure kwam de 21-jarige Vanheusden dit seizoen ook nog maar veertien keer uit voor de Rouches. Bij Standard heeft hij ook nog een contract tot medio 2023.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws