Vandendriessche: Als we negen op negen pakken, zijn we altijd eerste

Vandendriessche: "Als we negen op negen pakken, zijn we altijd eerste"

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 11:11vr 14-05-2021 om 11:11

Dondermiddag werd KV Oostende terug met lege handen naar huis gestuurd. De Kustboys verloren hun wedstrijd met 2-1 tegen KAA Gent, waardoor het niet langer aan de leiding staat in de Conference Play Offs. Met nog drie wedstrijden te gaan beseft Kevin Vandendriessche wat er moet gebeuren.

KV Oostende start met een 3 op 9 aan haar Play Offs en moet zo dus de leidersplaats afstaan aan KV Mechelen. De eerste helft in Gent was allesbehalve goed en dat werd in de rust ook gezegd en aangepast. "We speelden er een moeilijke eerste helft. In de pauze stelden we orde op zaken, pasten we ons systeem aan en draaiden we ook mentaal de knopjes om. We verdienden die gelijkmaker wel. We speelden goed, hadden enkele prima kansen, maar de bal wou er niet in", gaf een teleurgestelde Vandendriesscha aan bij Het Laatste Nieuws.

Toch geeft KV Oostende de hoopp op de vijfde plaats niet op. Met nog twee thuiswedstrijden weten de Kustboys wat er te doen staat, winnen. "Drie matchen in een week spelen, da’s veel. Maar we zijn professioneel en zullen op alles voorbereid zijn. Er resten nog drie wedstrijden, waarvan twee in eigen huis. Als we negen op negen pakken, zijn we altijd eerste in onze groep. Zondag zullen we ons herpakken", besluit Vandendriessche.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws