Gerkens klaar voor 3 finales: “Ik merk dat iedereen nog wat in de tank heeft

Gerkens klaar voor 3 finales: “Ik merk dat iedereen nog wat in de tank heeft"

14-05-2021 10:37
3

Royal Antwerp kon in deze Champions Play Offs nog niet winnen, maar dat geldt ook voor RSC Anderlecht en Club Brugge. Enkel Genk kon al twee maal winnen, en toch had Antwerp al meer punten moeten hebben volgens middenvelder Pieter Gerkens.

Pieter Gerkens krijgt opnieuw zijn kans, mede door afwezigheid van enkele jongens zoals Lamkel Zé en Refaelov. De middenvelder probeert samen met zijn ploegmaten die tweede plaats vast te grijpen, maar slagen er nog niet in te winnen in deze Play Offs. "We blijven geloven in die tweede plaats. We hebben in deze eindronde ook al bewezen dat we van elke ploeg minstens de evenknie zijn. Met een beetje geluk win je die eerste wedstrijd tegen Genk en vorig weekend tegen Anderlecht zat er zeker meer in", vertelt een gemotiveerde Gerkens.

Antwerp geraakte niet verder dan een 0-0 tegen Club Brugge, maar zijn coach gaf al aan dat zijn spelers alles hadden geprobeerd. En ook Gerkens was van die mening. "In de eerste helft kwamen we er nog geregeld goed uit via de ruimtes tussen de lijnen. Zo drongen we door tot gevaarlijke posities, maar de laatste pass die van daaruit vertrok was vaak niet goed genoeg", aldus Gerkens die zondag opnieuw Club Brugge in de ogen kijkt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie