'Lukaku viert feestje en krijgt bezoek van de Italiaanse politie'

'Lukaku viert feestje en krijgt bezoek van de Italiaanse politie'

13-05-2021 11:35 Laatste update: 11:43
15

Romelu Lukaku kent voorlopig een fantastische maand. De aanvaller van Internazionale werd kampioen in de Serie A en woensdagavond zette Inter die titel kracht bij door te winnen van AS Roma met 3-1. Lukaku was goed voor een doelpunt en een assist en dat was het startschot voor een feestelijke nacht.

Romelu Lukaku wordt op 13 mei 28 jaar en de dag voordien was hij goed voor een doelpunt en een assist in de 3-1 zege tegen AS Roma. Dan kan er al eens een feestje vanaf. Tenzij er nog steeds coronaregels van toepassing zijn. Een Italiaanse bron, Corriere della Sera, meldt immers dat de politie om 3u donderdagochtend binnengevallen is in een hotel in Milaan, waar een verjaardagsfeestje aan de gang was. Daarbij waren naar verluidt zo'n 25 aanwezigen, onder wie ook ploegmaats Achraf Hakimi, Ivan Perisic en Ashley Young.

Lukaku en zijn gasten kregen allemaal een boete opgelegd wegens inbreuken op de maatregelen tegen het coronavirus. Voor Lukaku een zijn ploegmaten zal die boete niet het einde van de wereld zijn.