Rommelige voorbereiding en sterk Anderlecht: Verdienden niet meer dan 1-1

Rommelige voorbereiding en sterk Anderlecht: "Verdienden niet meer dan 1-1"

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 23:15wo 12-05-2021 om 23:15

KRC Genk is er woensdag niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Het speelde met 1-1 gelijk tegen RSC Anderlecht. Dat Genk niet goed begon aan de wedstrijd, zag ook John van den Brom.

KRC Genk had het bijzonder moeilijk in de eerste 45 minuten en keek na de eerste helft tegen een 0-1 achterstand aan. "Een moeilijke partij", geeft Van den Brom toe bij Eleven Sports. "Het was zeker niet de beste eerste helft die we gespeeld hebben. Ik weet niet hoe het komt", aldus de trainer van Genk.

Al geeft hij wel één mogelijke reden voor het moeilijke begin: de klucht rond het VAR-busje, waardoor de wedstrijd een kwartier later gespeeld moest worden. "We kenden een rommelige voorbereiding en als je dan hoort waarom... lachwekkend", klinkt het. Dat bleek ook gevolgen gehad te hebben voor de spelersgroep van Genk, dat onrustig aan de wedstrijd begon. "Je merkte het al in de kleedkamer, maar dat mag echt geen excuus zijn", aldus Van den Brom.

KRC Genk wist zich echter te herpakken en maakte er via – wie anders dan – Paul Onuachu nog 1-1 van. "Anderlecht was goed en in de eerste helft beter dan ons. In de tweede helft hebben we het beter gedaan", merkt Van den Brom op. Volgens de Nederlander zat er echter niet meer in dan een gelijkspel. "Ik ben eerlijk, ik ben blij met een punt. We hadden eigenlijk niet meer verdiend", besloot hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws