Zien we Pereira dan toch nog bij de Rode Duivels? Het is een lastige keuze

Zien we Pereira dan toch nog bij de Rode Duivels? "Het is een lastige keuze"

12-05-2021 17:00
3

Zien we Andreas Pereira dan toch nog ooit bij de Rode Duivels schitteren. De Manchester United middenvelder, momenteel uitgeleend aan Lazio Roma, kan zowel voor ons land als Brazilië uitkomen.

De Belgische voetballiefhebber had zich er al een tijdje bij neergelegd dat Pereira voor Brazilië zou kiezen. Nadat de middenvelder, geboren in Duffel, in 2018 een vriendschappelijke wedstrijd speelde voor de goddelijke kanaries leek de keuze gemaakt. Pereira kan echter nog steeds voor ons land uitkomen en sluit die optie niet uit.

"Het is een lastige keuze", opent Pereira bij Eleven Sports. "Het is waar dat ik al bij de nationale ploeg van Brazilië ben geweest, ze blijven ook in contact met me. Maar ook Roberto Martinez heeft met mij gesproken. Hij vertelde me dat de deur van de nationale ploeg open staat", vervolgt de middenvelder.

"Ik zal natuurlijk wel moeten spelen om bij de Rode Duivels te geraken. Het is lastig om iemand mee te nemen die geen speelminuten maakt. Maar ik denk wel dat hij mij als een optie ziet", aldus Pereira.