Gerkens: “Ik geloof alleszins dat we volgend seizoen CL spelen met Antwerp

Gerkens: “Ik geloof alleszins dat we volgend seizoen CL spelen met Antwerp"

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 21:33di 11-05-2021 om 21:33

Royal Antwerp FC neemt het donderdagavond op tegen Club Brugge. Daarvoor rekent het op Pieter Gerkens. De middenvelder van Royal Antwerp moet - dankzij blessures en enkele coronabesmettingen - proberen te scoren of bepalend te zijn tegen Club.

Gerkens was onder Ivan Leko prominent aanwezgi en speelde goede wedstrijden maar na de trainerswissel kwam de Limburger niet meer veel in actie. Daarvoor is een simpele reden volgens Gerkens. "De speelstijl is veranderd en mijn manier van voetballen kwam beter tot zijn recht voor de trainerswissel. Het te soft zijn in duel is één van de redenen daarvoor", vertelt Gerkens aan Het Laatste Nieuws.

Voor de periode voor nieuwjaar geeft Gerkens zichzelf een 7.5 à 8. Terwijl hij na nieuwjaar zichzelf een 6 geeft, mede dankzij de trainerswissel. Ondanks alles is Gerkens rotsvast van overtuigd dat Antwerp die tweed plaats zal pakken. "Ik geloof alleszins dat we volgend seizoen Champions League spelen met Antwerp. Eerst de tweede plaats halen en dan is er slechts één voorronde. Als je kan winnen van Tottenham Hotspur…", aldus Gerkens.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws