Zou inderdaad kunnen dat we zondag op kop staan, maar ik doe daar niet aan mee

"Zou inderdaad kunnen dat we zondag op kop staan, maar ik doe daar niet aan mee"

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 20:39di 11-05-2021 om 20:39

Hein Vanhaezebrouck kent een moeilijk seizoen met KAA Gent. De wisselvalligheid bij de spelers is om gek van te worden gaf Hein Vanhaezebrouck al eerder dit seizoen te kennen. De volgende wedstrijd is tegen leider KV Oostende en als Gent nog wil meedoen voor de vierde plaats wordt er maar best gewonnen.

Hein Vanhaezebrouck stond twee dagen voor de wedstrijd tegen KV Oostende de pers te woord. De coach van KAA Gent was scherp voor zijn spelers maar ziet ook nog een kans op de vierde plaats. Als KAA Gent beide duels wint tegen KV Oostende dan zou het zomaar aan de leiding van de Europe Play Offs kunnen staan. "Als we nu vier keer winnen, zijn we zeker vijfde. Maar het zou dan ook de eerste keer dit seizoen zijn dat we vier keer na mekaar winnen. Het zou inderdaad kunnen dat we zondag op kop staan, maar ik doe niet meer mee aan ‘zou’", liet Vanhaezebrouck weten aan Het Laatste Nieuws.

Ondanks de 1 op 6 van KAA Gent is nog alles mogelijk in deze Play Offs. "We hebben geluk gehad dat Mechelen won, maar dat maakt wel dat wij voorlopig laatste staan. We moeten niet alleen kijken naar Oostende, maar ook naar de twee andere clubs. Ik heb eerder gezegd dat deze play-off 2 zou kunnen beslist worden in de eerste 4 speeldagen, maar de kans is nu reëel dat het langer zal duren. Maar als er in de komende onderlinge duels twee ploegen 6 op 6 halen, gaat het misschien alleen maar tussen die twee meer gaan. Gebeurt dat niet, dan gaat de spanning blijven tot de laatste speeldag", aldus HVH op de persbabbel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws