De kans was groot dat Club tegen ons kampioen kon spelen

"De kans was groot dat Club tegen ons kampioen kon spelen"

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 20:25di 11-05-2021 om 20:25

Royal Antwerp FC speelt donderdagavond tegen Club Brugge op de Bosuil, met een 1 op 6 voor beide ploegen wordt het een belangrijke wedstrijd. The Great Old wil graag de titelstrijd helemaal open gooien en zich tussen de mensen willen plaatsen. Desondanks kijkt Frank Vercauteren met enige voorzichtigheid uit naar de confrontatie met Club Brugge.

Antwerp kampt met enkele problemen in de aanloop naar de topper tegen Club Brugge, zo zijn Lamkel Zé en Frank Boya nog steeds buiten strijd door een positieve coronatest. Dieumerci Mbokani en Felipe Avenatti zijn nog onzeker, maar dat zou wel goed komen. Vercauteren blikte vooruit op de topper tegen Club Brugge en weet dat het een belangrijk duel wordt. "Als we naar boven kijken, moet het inderdaad nu gebeuren. Maar ook match vijf en zes gaan nog dingen beslissen en veel zal ook afhangen van de andere match", vertelt Vercauteren in een vooruitblik op de wedstrijd.

Dat de kaarten nu anders liggen is voor Vercauteren ook een verrassing. "Vooraf hadden we nochtans gehad dat de kans groot was dat Club tegen ons kampioen kon spelen als we de kalender bekeken, maar die situatie is ondertussen toch wat veranderd", vertelde Vercauteren.

Ook Vercauteren merkt de vormdip van Club Brugge op, maar waarschuwt zijn spelers toch. "Ik zag tegen Genk goeie momenten bij Club, alleen zitten ze wat minder in de flow nu. Maar ik verwacht zeker een reactie van hen na het resultaat tegen Genk. Brugge blijft de koploper en de grote favoriet, laat dat duidelijk zijn", aldus Vercauteren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws